Обадете ни се +359 2 850 41 00
Запитване: Проект Продукти 0
19 Aug, 2022

Практически иновации в характеризирането на протеини чрез диференциална сканираща флуориметрия - SUPR-DSF

Най-новата технология за четене на плаки, която ви предоставя решения за характеризиране на протеини с висока производителност, използвайки малки обеми на проби.

Апаратът SUPR-DSF предоставя следващо ниво на диференциална сканираща флуориметрия чрез опростяване на подготовката на пробите и анализа на стабилността на протеина в една микроплака. Използвайки прецизни оптични компоненти за осигуряване на най-висока чувствителност, присъщата флуоресценция на протеини и откриване на пълен спектър, експериментите с термично нарастване и с изотермична химическа денатурация могат лесно да се провеждат в микроплаки с 384 гнезда.

Лекотата на използване

SUPR-DSF е проектиран специално, за да осигури подобрен скрининг на стабилност на протеини, като същевременно опростява процеса на работа. Намалява времето на оператора при подготовката на пробите, количеството и цената на необходимите консумативи и риска от грешки в допълнителните подготвителни стъпки. Чрез разработването на система, която може да чете директно в плаката, промяната в присъщата флуоресценция на протеинови проби, докато се разгръщат, PSL елиминира няколко стъпки, наблюдавани в други техники.Подготовката на пробата започва и спира в една плака с 384 гнезда и веднъж заредена върху термичния блок е просто въпрос на зареждане на метод и стартиране на цикъл в графичния софтуер SUPR-Suite. След като приключите, анализът и експортирането на данните стават с няколко щраквания.

Ефективност за Вас

Реалната ефективност се реализира в текущите разходи. Всичко, от което се нуждаете, за да стартирате SUPR-DSF, е стандартна черна PCR плака с 384 гнезда и запечатване на плаката. Без допълнителни съдове за зареждане на пробите, без структури, които да ги държат на място. Освен това, използването на PCR плака позволява обемите на пробата да бъдат само 20 µl и тъй като концентрациите на протеин също са ниски, спестявате допълнително от пробата, която трябва да подготвите.