Обадете ни се +359 2 850 41 00
Запитване: Проект Продукти 0
25 фев, 2018

Семинар на фирма СОФЛАБ ООД - 02.2018 г.

В периода от 20.02.2018 г. до 22.02.2018 г. се проведе ежегодният семинар на фирма Софлаб ООД в СПА Хотел Хисар, гр. Хисаря. Бяха представени продуктите на водещи фирми и наши партньори в областта на лабораторното оборудване и консумативи:

  1. Peter Huber Kaltemaschinenbau GmbH - Производител на термостати, термостатични вани, охладители за външно и вътрешно приложение и други апарати.
  2. JEOL S.p.A - Производител на научни метрологични инструменти (електронна оптика, аналитични инструменти и измервателни уреди), полупроводниково, промишлено и медицинско оборудване.
  3. Distek Inc. - Водещ производител на лабораторни апарати за тестване на капсули и таблетки, приложими във фармацевтичната и други индустрии
  4. Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG - Световен лидер в проектирането и производството на лабораторни мебели, камини и антивибрационни маси. Цялата продуктова гама на фирмата е сертифицира и изработена в съответствие с последните разпоредби на Европейската Общност за безопасност и експлоатация.
  5. Green Lab Ltd - Производител на апаратура за качествен анализ и контрол на нефтопродукти - пламна температура, CP / PP, CFPP, EDXRF, съдържание на сяра, и др.
  6. Asecos GmbH – Водещ производител на лабораторни шкафове за съхранение на опасни и леснозапалими субстанции, в съответствие с всички Европейски директиви.

Участниците в семинара имаха възможност за пряка дискусия с четиримата лектори по всички въпроси, представляващи интерес за тях.