Обадете ни се +359 2 850 41 00
Запитване: Проект Продукти 0

Проектиране, обзавеждане и оборудване на лабораториите по Качествен контрол във Ветпром

През март 2018 г. фирма Софлаб ООД завърши цялостното проектиране, обзавеждане и монтаж на лабораториите по Качествен контрол в новата сграда на Ветпром АД в гр. Радомир с висококачествените мебели на фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG. Беше извършено и оборудване с различна апаратура. 

За първи път в България беше инсталиран тегловен ламинарен кабинет AKKURAT, който позволява безопасна работа без достъп на прах и осигурява оптимална видимост в заграждението. С голям, сгъваем преден панел прави изключително лесно настройването на везната. При затваряне предният панел се смъква автоматично. Напълно изолирано работно място от вибрации и шок-абсорбиращ плот, които гарантират бързо и точно калибриране при претегляне на силно чувствителни микро обеми. Дизайн, който се фокусира върху функционалността, и ергономичност за достигане на най-високите стандарти за професионално качество и надеждност. Специално разработен за разтегляне на активни субстанции във фармацевтичната индустрия.

Както винаги фирма Софлаб ООД използва високачествен и иновативен подход при проектирането и изграждането на лабораторните пространства.