Обадете ни се +359 2 850 41 00
Запитване: Проект Продукти 0
18 Sep, 2018

Нов дизайн на лабораторни центрофуги Sigma 8KS и 8KBS

Центрофугите Sigma 8KS и Sigma 8KBS (версии за кръвни банки)са били подложени на процес на модернизиране. Новият нискостоящ капак с удобна ръкохватка от неръждаема стомана и значително по-големият прозорец за наблюдение са значителни подобрения във функционалността и дизайна. За още по-удобна работа, контролерът е преместен от лявата страна, а от дясната страна на центрофугата е добавен държач за капака.

От друга страна, центрофугите все още предлагат същия впечатляващ обем, което ги прави идеални за производствени задачи. Максималният обем на Sigma 8KS се простира от 6 x 1 литра с ротор с фиксиран ъгъл до 12 x 1 литър, 6 x 1,5 литра или 12 кръвни банки (Sigma 8KBS) с летящ ротор.

Автоматична ключалка на капака, която вече отговаря на предстоящия стандарт, прави компактния и много добре охлаждащ модул лесен за използване. Тази високоефективна центрофуга е с ниска височина за зареждане и приятно ниско ниво на шум при работа, както и със забележително ниска консумация на енергия.

Sigma 8KS е идеална за универсална употреба в медицинска и изследователска среда, а Sigma 8KBS е идеалният избор за приложение в кръвни банки.