Софлаб ООД - лабораторни консумативи, апарати и мебели  
СЖС България ЕООД, Лабораторен комплекс СЖС България ЕООД, Лабораторен комплекс

Описание на проекта: През месец април 2016-та година, Софлаб ООД проектира, достави и монтира лабораторни камини на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG за нуждите на лабораторията на фирма СЖС България ЕООД, Лабораторен комплекс, град Бургас.


Към галерията на проекта

 „София Тех Парк“ АД „София Тех Парк“ АД

Описание на проекта: В края на 2015 година СОФЛАБ ООД приключи своя мащабен проект за доставка, монтаж и инсталация на лабораторни мебели и апарати, с които оборудва лабораторният комплекс към първия научен и технологичен парк в България - „София Тех Парк“ АД. Както винаги фирма СОФЛАБ ООД използва високачествен и иновативен подход при проектирането и изграждането на лабораторните пространства и така осигури безопасна и високотехнологична работна среда, която да благоприятства протичането на научно-изследователските процеси в различни области на науката.


Към галерията на проекта

Амилум България ЕАД Амилум България ЕАД

Описание на проекта: Средата на месец юли 2015г. фирма Софлаб ООД достави и монтира в лабораторията на нашия клиент Амилум България ЕАД първите за територията на България камини с променлив дебит.

Загорка АД Загорка АД

Описание на проекта: Началото на месец юли 2015 г. бе оборудвана изцяло лабораторията на Загорка АД с висококачествените мебели на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG.


Към галерията на проекта

Европак ЕООД Европак ЕООД

Описание на проекта: Началото на месец март 2015 година бе оборудвана лабораторията на фирма Европак ЕООД. Функционалните, иновативни и стилни лабораторни мебели на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG осигуряват комфортната и безопасна работа на служителите в лабораторията.


Към галерията на проекта

Винарска изба "БРАТЯ МИНКОВИ" Винарска изба "БРАТЯ МИНКОВИ"

Описание на проекта: В края на месец октомври 2014г. с мебели на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG бе оборудвана лабораторията на винарска изба "БРАТЯ МИНКОВИ".


„АЛМАГЕСТ” АД „АЛМАГЕСТ” АД

Описание на проекта: В средата на месец ноември 2014 година Софлаб ООД достави и монтира камина и шкафове за съхранение на опасни вещества в лабораторията на фирма „АЛМАГЕСТ” АД. Фирмата заложи на висококачествените германски мебели на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG.


Към галерията на проекта

УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА „ЛОЗЕНЕЦ" УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА „ЛОЗЕНЕЦ"

Описание на проекта: През месец септември 2014 Софлаб ООД завърши и проект за цялостно обзавеждане на лабораторен комплекс към УНИВЕРСИТЕТСКА БОЛНИЦА „ЛОЗЕНЕЦ", град София. Комплексът бе модернизиран и оборудван с мебелите на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG.


Към галерията на проекта

Девня Цимент АД Девня Цимент АД

Описание на проекта: През месец септември 2014, фирма СОФЛАБ ООД завърши проект за цялостно обзавеждане на лабораторията за химичен анализ на фирма Девня Цимент АД. Проектът бе изработен изцяло с висококачествените мебели на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG -Гармания. Бяха монтирани и локални екстрактори на фирма Fumex AB -Италия. С това фирма Софлаб ООД, осигури комфортна и безопасна работа на работещите в лабораторията служители на фирма Девня Цимент АД.


Към галерията на проекта

Actavis - град Троян Actavis - град Троян

Описание на проекта: През месец август 2014 Софлаб ООД завърши своя нов проект за обзавеждане на лаборатории с мебелите на немската фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG. Обзаведена бе новата лаборатория за Изследване и Развитие на фирма Актавис, намираща на територията на завода в град Троян.


Към галерията на проекта

Actavis Actavis

Описание на проекта: През месец януари 2014г. бе завършен проект за обзавеждане на една от лабораториите на фирма Балканфарма Дупница - АД с лабораторните мебели на един от водещите производители в тази област - WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG


Към галерията на проекта

Солвекс – Козметични продукти ООД Солвекс – Козметични продукти ООД

Описание на проекта: През месец септември 2013 година, фирма Софлаб ООД проектира, достави и монтира химическа камина на германския производител Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG


Към галерията на проекта

"Верила Лубрикантс" АД "Верила Лубрикантс" АД

Описание на проекта: Средата на месец юли 2013- та година фирма Софлаб ООД завърши проекта си за цялостно обзавеждане на лабораторията на фирма"Верила Лубрикантс" АД с мебелите на фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG.


Към галерията на проекта

Амилум България ЕАД Амилум България ЕАД

Описание на проекта: През месец май 2013 Софлаб ООД завърши своя нов проект за обзавеждане на лаборатории с мебелите на немската фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG. Обзаведена бе новата производствена лаборатория на фирма Амилум България ЕАД.


Към галерията на проекта

БИОВЕТ АД - Гр. Пещера БИОВЕТ АД - Гр. Пещера

Описание на проекта: През месец януари 2013-та година, Софлаб ООД проектира, достави и монтира лабораторни камини на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG за нуждите на лабораторията на фирма БИОВЕТ АД - Гр. Пещера


Към галерията на проекта

Шоурум на Софлаб ООД Шоурум на Софлаб ООД

Описание на проекта: На 19.04.2013 Софлаб ООД отвори първия си шоурум за лабораторни мебели на фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG. Шоурумът се намира в град София, бул. Черни Връх 103, офис 2. В него може да видите: химически камини, лабораторни острови, шкафове за съхранение на химикали и всичко необходимо за комфортната, практична и безопасна работа в една лаборатория.


Към галерията на проекта

Холсим България Холсим България

Описание на проекта: В началото на месец Януари 2013 година, Софлаб достави и инсталира лабораторна камина за нуждите на централната заводска лаборатория на фирма Холсим България. Производител на камината е немската фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG.

Болярка ВТ  АД Болярка ВТ АД

Описание на проекта: Началото на месец октомври 2012г, фирма Софлаб ООД завърши проект за цялостно обзавеждане на лабораторията на фирма Болярка ВТ АД. Проектирането и монтажа на лабораторните мебели на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG, бе извършено от висококвалифицираните специалисти на фирма Софлаб ООД.


Към галерията на проекта

Actavis Actavis

Описание на проекта: През месец септември 2012г. бе завършен втори проект за обзавеждане на лабораториите на "Балканфарма Дупница - АД" с мебели на фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG. Оборудван бе цял етаж в сградата на "Качествен контрол".


Към галерията на проекта

Actavis Actavis

Описание на проекта: През месец август 2012г. бе завършен проект за обзавеждане на една от лабораториите на фирма Балканфарма Дупница - АД с лабораторните мебели на един от водещите производители в тази област - WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG


Към галерията на проекта

"Лактима" EАД "Лактима" EАД

Описание на проекта: През месец юли тази година бе завършен проект за обзавеждане на микробиологичната и физикохимичната лаборатии на фирма Лактима ЕАД. Благодарение на висококачествените мебели на фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG фирма Софлаб ООД предостави на своите клиенти условия за комфортна работа по европейски стандарт.


Елаците-Мед АД Елаците-Мед АД

Описание на проекта: През 2012 фирма Софлаб ООД проектира, достави и инсталира четири броя лабораторни камини, произведени от германската фирма WALDNER Laboreinrichtungen GmbH & Co. KG.


"Карлсберг България" АД "Карлсберг България" АД

Описание на проекта: В началото на 2012-та година беше завършен проект за обзавеждане на лабораторията на "Карлсберг" - Шумен с висококачествените мебели на фирма Waldner laboreinrichtungen GmbH&Co.KG.


Към галерията на проекта

Софийски Университет "Св. Климент Охридски" Софийски Университет "Св. Климент Охридски"

Описание на проекта: Проектиране, обзавеждане и оборудване на две стаи на лабораторията по фотохимия в Химически Факултет към Софийски Университет "Св. Климент Охридски" с лабораторни мебели на немската фирма Wesemann. Проектът беше успешно завършен през 2010-та година.


Към галерията на проекта

Coca Cola Coca Cola

Описание на проекта: През 2008 и 2010-та година бяха завършени два проекта за обзавеждане на две лаборатории на компанията Кока Кола България, с лабораторни мебели на фирма Wessemann.


Към галерията на проекта

Приста Ойл Приста Ойл

Описание на проекта: През 2009 фирма Софлаб ООД успешно приключи проект за цялостно проектиране на обзавеждането на новата сграда за качествен контрол на фирма Приста Ойл, с мебелите на немската фирма Wesemann. След приключване на проекта бяха обзаведени 14 нови лаборатории извършващи дневните анализи на цялата продукция на фирмата.


Към галерията на проекта

Томил Херб Томил Херб

Описание на проекта: Цялостно проектиране и обзавеждане на микробиологична и физикохимична лаборатории с лабораторни мебели на немската фирма Wesemann и апаратура и консумативи на фирмата JurgensOmnilab.


"MEGGLE M.J." Ltd "MEGGLE M.J." Ltd

Описание на проекта: Проектиране и обзавеждане на физикохимична лаборатория с лабораторни мебели на немската фирма Wesemann.


КЦМ АД КЦМ АД

Описание на проекта: Цялостно обзавеждане на лабораторията на фирма КЦМ с немските мебели на фирма Wesemann.


Към галерията на проекта

Милкиекс ООД Милкиекс ООД

Описание на проекта: проектиране, обзавеждане и оборудване на две физикохимични и микробиологична лаборатории в завода в град Севлиево с лабораторни мебели на немската фирма Wesemann и лабораторни апарати и консумативи на Jurgens Omnilab, Memmert, Sartorius, Funke-Gerber, Zeiss, Sistec, GFL, Brand и други.


"Нова трейд" ЕООД "Нова трейд" ЕООД

Описание на проекта: Обзавеждане на физикохимичните и микробиологични лаборатории в новия производствен комплекс на фирма "Нова трейд" ЕООД в град Съединение с лабораторни мебели на фирма Wesemann.


Винарска изба Телиш Винарска изба Телиш

Описание на проекта: През 2009- година Софлаб ООД успешно завърши проект по цялостно проектиране и обзавеждане на лабораторията на Телиш с висококачествените мебели на фирма Wesemann.


Към галерията на проекта

За контакт

Офис София:
Факс: +359 (0) 884 155 617
Тел: +359 02 850 41 00
Тел: +359 02 850 41 01
GSM: +359 (0) 886 19 76 22
GSM: +359 (0) 886 19 76 26
GSM: +359 (0) 884 88 45 51
e-mail: office(at)soflab.eu
Адрес: България, София
ж.к София парк, сграда (блок) 16 Б, партерен етаж

Регионални сътрудници:

гр. Пловдив:
Тел/факс: 032 624 446
GSM: 0882 023 554
e-mail: dimitar.sahatchiev@soflab.eu

гр. Шумен:
Тел/факс: 054/800 503
GSM: 0885 057 125
e-mail: kristina.stoeva@soflab.eu

Начало| Партньори| Продукти| Поръчай| Клиенти| Проекти| За нас| Сертификати| Новини| Контакти|
All rights reserved. Website design and development by Softgroup Ltd.