Софлаб ООД - лабораторни консумативи, апарати и мебели  
Actavis Actavis - Актавис е бързо развиваща се компания, чиято централа се намира в Исландия. Компанията разполага с модерни звена за производство и развойна дейност в Европа, САЩ и Азия, както и разширяваща се мрежа за маркетинг и продажби на пет континента.

Софарма АД Софарма АД - Софарма е един от водещите фармацевтични производители в България, известен със създаването на висококачествени лекарствени продукти.

"Карлсберг България" АД "Карлсберг България" АД - “Карлсберг” е една от водещите в света компании, производители на бира. Компанията произвежда 9 милиарда литра бира годишно, равно на около 66 милиона бутилки от по 330 мл на ден. “Карлсберг” продава бира в над 150 страни по света и в нея работят близо 30 000 служители. Те са част от 90 отделни локации в 45 държави. През септември 2004 година двата завода “Шуменско пиво” и “Пиринско пиво”, обединяват ресурси и активи под името “Карлсберг България”. Заедно те заемат трето място по пазарен дял на бирената карта на България.

Coca Cola Coca Cola - Световен лидер в производството на газирани безалкохони напитки и плодови сокове. Coca-Cola притежава три производствени бази у нас - Пловдив, Търговище и Костинброд

Томил Херб Томил Херб - Основният предмет на дейност на "Томил Херб" ООД е производството и търговията с билкови таблетки и хранителни добавки. Нейното начало е дадено през 1995-а година, когато се появява първият продукт с марката "Д-р Милко Тошков".

Kendy Kendy - Фирма “Кенди” ООД е създадена през 1991 годинаи оттогава фирмата се развива и разраства като днес е един от лидерите на българския пазар в хранително-вкусовата промшленост. Кенди ООД е сертифицирана по ISO 9001 - 2000 и отговаря на всички европейски стандарти и изисквания

"MEGGLE M.J." Ltd "MEGGLE M.J." Ltd - Водеща компания в преработката и производството на мляко и млечни продукти

Винпром Пещера АД Винпром Пещера АД - е изцяло частно дружество, чието седалище се намира в Пловдив. “ВИНПРОМ ПЕЩЕРА” АД притежава едни от водещите марки на българския алкохолен пазар – ракиите “Пещерска Гроздова”, “Пещерска Мускатова”, “Пещерска Отлежала”, “Пещерска Специална” и “Пещерска Селекция”, мастика “Пещера”, водките “Флирт” и “Аляска”, както и вината от серията “Бакхус”. Част от продукцията е предназначена за износ в Европейския съюз, САЩ, Япония и др.

Софийски Университет "Св. Климент Охридски" Софийски Университет "Св. Климент Охридски" -

КЦМ АД КЦМ АД - Производствената дейност включва извличане и рафиниране на метали и осигурява продукти,обслужващи дейността на редица предприятия в страната и чужбина.

Сокотаб България ЕООД Сокотаб България ЕООД - Фирмата е еднин от водещите търговци на ориенталски тютюн, като неин партньор е компанията Universal Leaf Tobacco Company, Inc. Socotab Group, работи с всички производители на класически ориенталски тютюн и снабдява с него повечето от водещите международни производители на цигари.

Българска академия на науките Българска академия на науките -

"Белведере България" ООД "Белведере България" ООД - "Белведере България" ЕООД е основана през 1992 година като дъщерна фирма на френския холдинг Belvedere Group. Нейна собственост са едни от най-големите винопроизводители в българия - винарните "Домейн Менада" в Стара Загора и Винарска Къща "Сакар" в гр. Любимец.

"Оргахим" АД "Оргахим" АД - В "Оргахим" АД работят близо 500 човека. Около 30 процента от производството е насочено за задоволяване нуждите на потребителския пазар, останалите покриват промишления пазар. Продуктовата гама включва - бои, лакове, емайллакове, грундове, лепила, електроизолационни лакове, смоли. Дружеството е единствен производител в страната на анхидриди и най-голям производител на пластификатори и алкидни смоли.

Милкиекс ООД Милкиекс ООД - е българска компания, работеща в областта на производство на млечни продукти и изкупуването на сурово мляко.

"Загорка" АД "Загорка" АД - е водеща пивоварна в България, част от начина на живот на почитателите на бирата и с над 100 годишна история. Тя принадлежи към най-глобалната пивоварна компания в света Heineken N.V. която притежава атрактивно портфолио от силни търговски марки, като: Heineken, Zagorka, Amstel, Ariana, Stolichno, Gold и Murphy's.

"Нова трейд" ЕООД "Нова трейд" ЕООД - Фирма “Нова Трейд” ЕООД е създадена през 1998г. с основен предмет на дейност – производство и търговия на безалкохолни напитки. Основни търговски марки на фирмата са: "DERBY", "PIT BULL" и "FRUKTO"

Приста Ойл Приста Ойл - лидер в производството и продажбите на моторни и индустриални масла в Югоизточна Европа и „ИНВЕСТИТОР № 1 В ЧУЖБИНА” за България. За последните 13 години фирмата е развила бизнес отношения в над 20 държави от региона, като пазарното й присъствие в отделните страни е в рамките между 5 и 55%. Сред държавите с най-значително пазарно присъствие на продуктите с търговската марка ПРИСТА се открояват България, Румъния, Турция, Сърбия и др.

Винарска изба Телиш Винарска изба Телиш - Винарска изба Телиш е основана през 1960, а през 1996 е приватизирна. Избата е специализирана в производството на висшите червени вина, направени от сортовете Каберне Совиньон и Мерло. През последните пет години, винарната е положила съществени усилия, за да се превърне в един от водещите български производители на вино. Продуктите на Винарска изба Телиш се налагат успешно на пазара в Съединените щати, Канада, Япония, Корея, Германия, Хърватия, Русия и скандинавските страни.

Елаците-Мед АД Елаците-Мед АД - Елаците-Мед АД е частно акционерно дружество с предмет на дейност добив и обогатяване на медни и злато-съдържащи руди. Това е най-голямата фирма в групата ГЕОТЕХМИН. Дружеството е лидер в българската минна индустрия и активен член на организации като Българската минно-геоложка камара и Научно-техническия съюз по минно дело, геология и металургия. Представител е на модерния бизнес в България и се отнася с отговорност към околната среда и социалните проблеми на регионите, на чиито територии развива дейност

"Лактима" EАД "Лактима" EАД - "Лактима" EАД е предприятие специализирано в производството на мляко и млечно-кисели продукти. Компанията предлага най-популярния айрян „Балкан”, както и плодово-млечни напитки с различни вкусове, кисело мляко и други млечни продукти.

Болярка ВТ  АД Болярка ВТ АД - Болярка ВТ АД е водеща пивоварна, която предлага продукти с доказано качество и репутация, което е обезпечено с професионализъм, 120 годишна история и опит, амбиция за иновативност и прилагането на висок стандарт във всички дейности, които тя извършва. Фирмата развива съвременен тип дистрибуция на пиво, което чрез икономическата си ефективност позволява поддържане на високотехнологично производство, реинвестиции в продуктово ноу-хау и държи компанията в съзнанието на потребителя като символ за благонадежден производител, работодател и партньор.

Новартис Фарма Новартис Фарма - Водеща фармацевтична компания, производител на повече от 60 ключови продукта, много от които са иновационни лидери в техните терапевтични области.

“АЕЦ Козлодуй” ЕАД “АЕЦ Козлодуй” ЕАД - “АЕЦ Козлодуй” ЕАД е единствената атомна централа в България и е най-големият производител на електрическа енергия в страната, като обезпечава повече от една трета от националното годишно електропроизводство. Това определя особено важното значение на предприятието като фактор за икономическа стабилност в регионален и в национален план. АЕЦ “Козлодуй” произвежда най-евтината енергия в страната, с което осигурява поддържане на приемлива цена на електроенергията за крайните потребители в България.

“ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС” АД “ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС” АД - “ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС” АД е най-големият нефтопреработващ комбинат на Балканския полуостров. Той произвежда висококачествени горива, нефтохимикали и полимери отговарящи на водещите световни стандарти. “ЛУКОЙЛ НЕФТОХИМ БУРГАС” АД е основен доставчик на течни горива, нефтохимикали и полимери на българския пазар. Комбинатът е сред водещите доставчици на тези продукти не само в Балканския регион, но и в Европа и САЩ.

СТОМАНА ИНДЪСТРИ АД СТОМАНА ИНДЪСТРИ АД - СТОМАНА ИНДЪСТРИ АД е водещ производител на стомана в България. Компанията е представена на Балканите и на международните пазари повече от 50 години и произвежда широка гама от продукти, включително дебелолистова ламарина, сортов прокат, стоманени сфери и специални профили.

БИОВЕТ АД БИОВЕТ АД - БИОВЕТ АД е водещ европейски производител на фуражни добавки, премикси, активни субстанции и готови лекарствени средства за лечение, профилактика и подобряване здравето и продуктивността на животните. Фирмата разработва междинни продукти и активни субстанции за фармацевтичната промишленост. БИОВЕТ също произвежда ензими и ензимни комплекси за употреба в животновъдството за по-добро усвояване на фуража и по-добра продуктивност. Фирмата се стреми да съчетава традиции и новаторски дух, фокусирани върху едно пълноценно партньорство със всички свои клиенти, целта на което е постигане на ефективно и печелившо животновъдство.

Амилум България ЕАД Амилум България ЕАД - Амилум България е българска компания със седалище в град Разград. Основната ѝ дейност е извличането на първични продукти за хранителната промишленост чрез дълбочинна преработка на царевица. Тя е най-големият единичен потребител на царевица в България. Основните продукти, произвеждани в завода в Разград с царевично нишесте, глюкозен сироп, кристална и течна декстроза, високо-фруктозен сироп от царевица (HFCS) и малтодекстрини. Странични продукти на технологията са царевичен зародиш, царевичен глутен и царевични фуражи.

Холсим България Холсим България - Холсим България е част от световния лидер в производството на цимент, инертни материали и бетон Holcim Group и един от най-успешно развиващите се производители на цимент, инертни материали и бетон на българския пазар.

Солвекс – Козметични продукти ООД Солвекс – Козметични продукти ООД - Компанията работи в сферата на създаване, производство и търговия със собствени козметични продукти

Девня Цимент Девня Цимент - Италчементи Груп навлиза на българския пазар през 1998 г. със закупуването на Девня Цимент – завод, с производствени мощности и годишен капацитет от около 2 милиона тона, разположен до Варна, най-голямото пристанище в страната. В началото на 1999 г. Италчементи Груп става собственик и на Вулкан Цимент – завод с производствен капацитет от около 500 хиляди тона годишно, разположен до Димитровград. Днес Италчементи Груп е най-големият производител на цимент в България, с годишен производствен капацитет от 2.5 милиона тона. Освен това, Групировката осигурява над 500 директни работни места, както и около 1 500 индиректни – подизпълнители, работещи на територията на заводите.

Верила Лубрикантс  АД Верила Лубрикантс АД - Верила Лубрикантс АД е наследник на богатите традиции на създадената през 1945г. химическа фабрика "Верила" край София. В периода 1968-1990г. е направена цялостна реконструкция и модернизация като в действие са пуснати редица нови мощности, които частично оформят съвремения облик на фирмата. Днес производствената дейност на Верила Лубрикантс АД включва: богата гама от качествени консистентни смазки с конвенционално и специализирано приложение. антифризи, течности за чистачки, миещи препарати за бита и индустрията, антипенители и други нестандартни продукти. антиобледенителни течности за зимна поддръжка на пътна инфраструктура, паркове, алеи, паркинги и други.

Университетска болница „Лозенец“ Университетска болница „Лозенец“ - Университетска болница „Лозенец“ е многопрофилно лечебно заведение, специализирано в уникални за страната диагностично-лечебни дейности като образна диагностика, инвазивна кардиология, ендоскопска хирургия и др. Екипът от специалисти в болницата извършва научноизследователска и научно-приложна дейност в областта на медицинската наука и практика и по прилагането на съвременни медицински технологии

"АЛМАГЕСТ” АД "АЛМАГЕСТ” АД - "АЛМАГЕСТ” АД е компания с основна дейност производство на висококачествен етилов спирт 96.5%, предназначен за хранително-вкусовата промишленост. Стратегията на дружеството е свързана с използване на пшеница като основна суровина в производството. Заводът разполага с напълно оборудвана лаборатория, която контролира качеството на продукцията чрез газхроматографски анализи и ефективността на производството – чрез течни хроматографски анализи. Лабораторията работи по методики на VOGELBUSCH GmbH. Целта на „АЛМАГЕСТ” АД е да покрие най-високите европейски стандарти за качество на продукцията и да бъде надежден партньор на своите клиенти.

Винарска изба "БРАТЯ МИНКОВИ" Винарска изба "БРАТЯ МИНКОВИ" - Винарска изба, търсеща баланс между традиции и съвременни технологии във винопроизводството, съчетала 135-годишен опит, благодатни почви, подходящ климат и винарска страст, и продължила пътя, завещан и от братя Минкови. Днес избата се откроява с високо качество и собствена идентичност.

“ВиК Йовковци” ООД “ВиК Йовковци” ООД - “ВиК Йовковци” ООД в сегашната си структура обслужва около 300 000 души от 9 общини – Велико Търново, Горна Оряховица, Елена, Лясковец, Златарица, Павликени, Полски Тръмбеш, Стражица и Сухиндол. Подава пречистена вода и на община Дряново в Габровска област. Водопроводната мрежа, поддържана от дружеството, е с дължина 2877 хил. м. / в това число 2299 хил.м. АЦ тръби /, а канализационната мрежа – 279 хил.м. Освен това “ВиК Йовковци” разполага с ПСПВ, изградена в близост до язовир “Йовковци”, от който дружеството черпи вода, с ПСОВ в гр. Велико Търново, с ПСОВ в гр. Горна Оряховица и със 190 водоснабдителни помпени станции. Водоснабдяването на районите на територията, която oбслужва “ВиК Йовковци” се осъществява от язовир “Йовковци” като повърхностен водоизточник и от общо 346 бр. водохващания /дренажи, каптажи, шахтови и сондажни кладенци/. Водата се подава към населените места чрез помпен или гравитачен начин. Отпадъчните води от домакинствата и промишлените предприятия се отправят към ПСОВ и след пречистване се вливат в приемника р. Янтра. Плановете на “ВиК Йовковци” ООД са обединени в Бизнес програма до 2009г., чрез която ще се повиши качеството на услугите до нивото, което заслужават потребителите.

„София Тех Парк“ АД „София Тех Парк“ АД - „София Тех Парк“ АД е дружество – 100 % собственост на Българската държава. Основната задача на дружеството е осъществяването на проекти, чиято непосредствена цел е да благоприятстват за развитието на изследователския, иновационния и технологичен капацитет на Република България. За тази цел, „София Тех Парк“ АД ще си партнира с частни и публични клиенти, за да създаде и управлява уникална иновационна среда, да създаде и реализира образователни програми, като същевременно предоставя поддържащи услуги по отношение на комерсиализацията на нови технологии, продукти и услуги. Генералната цел на проекта е засилване на конкурентноспособността на науката и предприемачеството в България чрез подобряване на обмена на знания между академичните среди и бизнес общността, подпомагайки стартиращите компании и иновативните идеи, катализирайки процеса на комерсиализация на научните изследвания. „София Тех Парк“ АД ще си партнира с няколко заинтересовани страни-партньори, в това число водещи университети, Българската академия на науките (БАН), бизнес клъстъри, големи международни компании, Софийска община, МОН, МТСП, неправителствени организации и други при осъществяването на проекта, като същевременно ще отговаря за цялостната организация по неговото изготвяне, съпътстваща маркетингова дейност, финансиране, отдаване под наем, строителство и други дейности.

За контакт

Офис София:
Факс: +359 (0) 884 155 617
Тел: +359 02 850 41 00
Тел: +359 02 850 41 01
GSM: +359 (0) 886 19 76 22
GSM: +359 (0) 886 19 76 26
GSM: +359 (0) 884 88 45 51
e-mail: office(at)soflab.eu
Адрес: България, София
ж.к София парк, сграда (блок) 16 Б, партерен етаж

Регионални сътрудници:

гр. Пловдив:
Тел/факс: 032 624 446
GSM: 0882 023 554
e-mail: dimitar.sahatchiev@soflab.eu

гр. Шумен:
Тел/факс: 054/800 503
GSM: 0885 057 125
e-mail: kristina.stoeva@soflab.eu

Начало| Партньори| Продукти| Поръчай| Клиенти| Проекти| За нас| Сертификати| Новини| Контакти|
All rights reserved. Website design and development by Softgroup Ltd.